Het is niet toegestaan materiaal van deze site te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Learning Together.

Bij toepassing van teksten of beelden van deze site dient te allen tijde de bron correct te worden vermeld.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Learning Together aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het toepassen van gegevens die op deze site worden aangetroffen.

Wanneer Stichting Learning Together hyperlinks naar internetsites van derden weergeeft, betekent dit niet dat Stichting Learning Together de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. Stichting Learning Together aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke internetsites. De waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op dergelijke internetsites is door Stichting Learning Together niet geverifieerd.