Organisatie
Learning Together is een stichting met een corporatieve grondslag. Learning Together streeft er naar om de drempel voor leerreviews zo laag mogelijk te maken. Daarom vraagt Learning Together aan instellingen en instanties om zich bij aan te sluiten bij het collectief van lerende organisaties. Deze instellingen en instanties vormen de Raad van Aangeslotenen. 

De uitvoering van de werkzaamheden gebeurd analoog aan de methodiek van Learning Together in Engeland door 14 reviewbegeleiders, ondersteund door twee supervisoren en projectleider Jos Coenen. Deze treedt ook op als ‘verkenner’ voor instellingen, die overwegen om een leerreview te houden, en houdt presentaties over Learning Together.
Het bestuur wordt gevormd door A. van Zon (voorzitter), A. Rotering, M. Sitalsing en C. Dresen (secretaris). Zij worden ondersteund door G. Meyknecht en O. Milders (administratie en website). Daarnaast is er een klankbordgroep die zich met het bestuur richt op de toekomst van Learning Together in Nederland.


Leerreview verkennen?
Zijn er vragen over hoe een leerreview werkt of over of een leerreview wel aangewezen is bij een bepaald incident, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Jos Coenen (084 8832696)


Aansluiten
Learning Together streeft er naar om de drempel om een leerreview te houden zo laag mogelijk te maken. Financiën mogen geen belemmering vormen om een leerreview te houden. Daarom vraagt Learning Together aan instellingen en organen om zich bij aan te sluiten bij het collectief van lerende organisaties. In de periode 2013 – 2015 deden dat 13 instellingen. In 2016 moet dat uitgebreid worden naar het Leergarantiefonds. Meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vragen/suggesties

Voor vragen, suggesties en ervaringen kan men ook digitaal posten. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier:

Contactformulier

Naam(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Opmerking / vraag
Invalid Input

Helaas is dit veld nodig om spammers te weren(*)
Helaas is dit veld nodig om spammers te weren
Invalid Input

Stichting Learning Together
Postbus 351
1800 AJ Alkmaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

KVK: 58857389

DISCLAIMER

PRIVACY- & COOKIESTATEMENT